Uw apotheker(s):

P. Bahramithash -van Diepen, J. Prakken en A. Haak

Tel: 050 571 68 48

apotheekdiephuis@ezorg.nl

Services

 

Bezorgservice 
Laat uw gezondheid (tijdelijk) te wensen over? Hebt u daarbij speciale geneesmiddelen nodig? En kunt u niet zonder specifieke hulp- en verbandmiddelen? Service Apotheek staat ook in moeilijke periodes graag voor u klaar! Met de Service Apotheek Thuiszorg garanderen wij dat u uw genees- en/of hulpmiddelen op maat en tijdig krijgt geleverd en bieden wij u bovendien een optimale begeleiding. Uw gezondheid is onze drijfveer. Waar nodig zoeken wij in samenspraak met andere zorgverleners naar goede oplossingen voor specifieke problemen.

Bezorgtijden:
Elke werkdag tussen 13.30 en 18.00 uur.

Wilt u gebruikmaken van thuisbezorging van uw genees- en/of hulpmiddelen? Neem dan contact met ons op via 050 571 68 48 of apotheekdiephuis@ezorg.nl.

Spreekuren 
Wilt u graag meer weten over uw geneesmiddel(en), over uw ziektebeeld of over hulpmiddelen? Kom langs of maak gebruik van ons spreekuur. In een persoonlijk adviesgesprek vertellen wij u graag meer over uw genees- of hulpmiddelen en beantwoorden wij al uw vragen.

Inloopspreekuur:
Iedere donderdag van 16.00 tot 17.00 uur.

U kunt ook een afspraak met ons maken voor een persoonlijk adviesgesprek. 

Remedica
Remedica ontwikkelt, organiseert en verzorgt landelijk informatiebijeenkomsten voor patiënten in samenwerking met apothekers. Onlangs zijn wij zijn benaderd door de Vrouwen van Nu uit Hellendoorn met de vraag om een interactieve voorlichtingsbijeenkomst over osteoporose te organiseren. Voorlichtingsbijeenkomsten worden normaal gesproken altijd in samenwerking met een apotheker verzorgd. Omdat de geïnteresseerden zich binnen uw zorggebied bevinden, willen wij u vragen om als apotheker aanwezig wil zijn tijdens de voorlichting om bijvoorbeeld vragen over medicatie te beantwoorden.

De voorlichting wordt gegeven door een van onze gezondheidsvoorlichters. Als apotheker kunt u vragen m.b.t. medicatie beantwoorden. Door de objectieve informatie, de persoonlijke aandacht en interactie, streven we naar meer mondigheid en bewustwording van patiënten, zodat zij o.a. therapietrouw blijven.

De lezing staat gepland op 20 mei 2015 om 19:45  uur, in Baptistenkerk zijingang.
Baptistenkerk zijingang
Singelweg 14 b
9714 AT Groningen